What
Where
When
OBS: Billet er kun gyldig mod forevisning af gældende medlemskort til Vershuset. Medlemsskab koster 40 kr. for et kalenderår. Læs mere om køb og registrering af medlemskort nedenfor.
28. April

Nikki Hill - US

Vershuset / Næstved
 
When
Fri, 28. April 2017, 21:30
- Nikki Hill - US
Price level
170.00 - 210.00 DKK
excl. card fees and delivery
 

Tickets for Nikki Hill - US, 2017, Næstved

The new queen of rock'n'roll
Forestil dig lyden af The Staples Singers, der møder AC/DC, så har du en ide om, hvorfor det kommer til at slå gnister denne aften i Vershuset.
Kender du hende ikke allerede, så bered dig på et piskesmæld og en øjenåbner af en koncert, som du ikke glemmer igen lige med det samme.

Pressen skrev:
"If Tina Turner and Little Richard had a daughter and raised her with the help of uncles James Brown and Chuck Berry, she'd be like Nikki Hill." - Minneapolis Star Tribune

Vershuset

Grønnegade 10
4700
Næstved

OBS: Billetten er kun gyldig mod forevisning af gældende medlemskort til Vershuset. Medlemsskab koster 40 kr. for et kalenderår. Medlemmet skal registrere sig ved at udfylde et medlemskort i indgangen. Betalingen kan ske i indgangen eller ved at vælge billettype Inkl. medlemskort, hvor medlemsskab er inkluderet i prisen.

 
When
Fri, 28. April 2017, 21:30
- Nikki Hill - US
Price level
170.00 - 210.00 DKK
excl. card fees and delivery
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.