What
Where
When

Nalle & His Crazy Ivans

Tickets for Nalle & His Crazy Ivans, 2012, Vejle

Nalle - alias Roland Lyhr Sørensen - er godt på vej mod de 70, men den karismatiske sanger er på ingen måde færdig med at udvikle sit talent. Anmeldere, iagttagere og Nalle selv er ikke i tvivl: Han har aldrig sunget bedre.

"Og nu som 68-årig sker miraklet: Nalle udgiver sit bedste album til dato", skrev BT i den femstjernede anmeldelse af den nyeste plade "Long As You Can See The Light".

Omgivet at de uhyre velspillende Crazy Ivans (Henning Kaae, Ivan Sand og Dion Egtved) er Danmarks mest autentiske blues-vokal endnu en gang klar til at indtage ind- og udland. Gruppen har brugt de sidste par år på at turnere i Fjernøsten, Canada, Europa og Danmark, og resultatet er, at af de mest slidstærke og velspillende blues-orkestre, landet har at byde på, er blevet endnu bedre.

"Stående bifald hele fire gange i løbet af én og samme koncert. Det var facit, efter fynske Nalle med bandet, Crazy Ivans, blev klappet ned fra scenen ved midnatstid", skrev Fredericia Dagblad efter koncerten på Det Bruunske Pakhus.

Jo, Nalle & His Crazy Ivans har for alvor slået sig fast som et kvartet af højeste karat. Sammen udgav de i 2010 den anmelderroste og Grammy-nominerede debutplade "Back To The Roots", og de fire er slet, slet ikke færdig med at udforske rødderne. Inspirationen finder de stadig i kærligheden for blues, og de udforsker navne som John Fogerty, Willie Dixon, Steve Cropper og Eddie Floyd, der alle får nyt liv i hænderne på Nalle and His Crazy Ivans.
-KTP-

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.