What
Where
When

Naja Rosa (DK)

Tickets for Naja Rosa (DK), 2012, Frederiksberg

Naja Rosa
Som datter af Savage Rose-grundlæggerne Annisette og Thomas Koppel synes Naja Rosa som født til en karriere som musiker. Naja voksede op på landevejen, hvor hun turnerede Europa og USA som en del af forældrenes band, og hun er fortsat med at rejse hele sit liv - fra by til by og fra land til land. Hun har skrevet tekster og melodier siden hendes tidlige barndom og bidrog med to kompositioner til Savage Roses Danish Music Award-nominerede album “Universal Daughter” fra 2007.

Naja Rosas andet album, “The Place I Call Home” (2012), er både skrevet og indspillet under en seks ugers rundrejse med trommeslageren Anders Holm i detn amerikanske syd. Albummet afspejler områdets mange forskellige musikalske udtryk, blander genrer som blues, rock, gospel og soul og byder på samarbejder med lokale musikere, som parret mødte på deres vej. I lighed med et Tarantino-soundtracks lunefulde lyd er Najas vokal dyb og fuld af sjæl, men med et glimt af humor.
-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.