What
Where
When

Morten Breum Live

Tickets for Morten Breum Live, 2012, København V

Morten Breum Live i Store VEGA - Ekstra koncert

Den 21. april var første gang, at Morten Breum præsenterede sit nye og suveræne liveshow. Et show der må siges at være det ubestridt største på den elektroniske scene i Danmark. Og det hele skete i VEGA. Nu får du mulighed for igen at opleve dette unikke show, som tog et udsolgt VEGA med storm.

Ude med nyt hit
Dj-fænomenet Morten Breum er på banen igen. Denne gang med sit spritnye hit "Ingen anden Drøm" . Breum har i samarbejde med den danske dubstep-duo Pegboard Nerds genudgivet Anne Linnets 80'er-hit "Ingen Anden Drøm".

Breums udgave er i en lidt mere moderne indpakning med de velkendte dubstep-toner, og kombinationen af nyt og nostalgisk er lige i øjet. Nummeret udkom den 16. januar 2012 og gik direkte ind som nr. 1 på iTunes elektroniske chart.

"Ingen Anden Drøm" er bare det første af 18 fede tracks, som bliver udgivet i år, så det bliver med både nye og gamle hits, at Mr. Breum indtager pulten i Store VEGA.

Headlinet på de store clubs i USA
Breum, der senest var ude med sit remix af kæmpehittet "Levels", sluttede 2011 af i Danmark med manér, da han lukkede Bøgescenen på Skanderborg Festival i august.

Derefter tog han til USA, hvor han siden har headlinet på de største klubber som LIV i Miami, Surrender i Las Vegas, Lavo i NYC, Audiostistic Festival, Insomniac & Pacha, New York for bare at nævne nogle af de største.

Næste stop bliver Store VEGA i København!

 

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.