What
Where
When

Mojoes

Tickets for Mojoes, 2012, Aarup

Mojoes er et stærkt fredericiansk bluesband med en fremragende kvindelig "power"-vokal i forgrunden. Bandet har eksisteret i 5 år i dets nuværende form, og med et bredt repertoire, en dejlig blanding af egne "Delta" og soul inspirerede sange, og mere kendte fortolkninger af alt fra B.B. King til Ry Cooder, Albert Collins og mange andre, gør bandet sig mere end bare bemærket. I forgrunden for bandet er Monika Sadolin, en kvinde med mere end 20 år på bagen på den danske musikscene, og med fantastisk evne til at levere troværdig, dybfølt og temperamentsfuld blues, som rækker udover scenekanten. Med inspiration fra både Etta James, Janis Joplin og flere andre, bliver det aldrig en kedelig bluesoplevelse for lytteren.

Bagved Monika Sadolin, er nogle erfarne herrer indenfor bluesmiljøet i Syddanmark. OIe Elmstrøm på leadguitar og slide; Allan Strøm på rytme og lead guitar; Nicky Dam-Kristensen på keyboard/orgel; Ronni Clausen på bas - og Lennart Poulsen på trommer.

Så er du til blues og den heraf beslægtede musik, så kan denne aften være lige noget dig, for når Mojoes spiller op, er det vanskeligt at sidde stille!
-KTP-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.