What
Where
When

Michael Kiwanuka

Tickets for Michael Kiwanuka, 2012, København V

MICHAEL KIWANUKA TILBAGE I VEGA

Da den unge nye souldarling, Michael Kiwanuka, gik på scenen i et udsolgt Lille VEGA i april tidligere i år, leverede han følsom soul tilsat en funky lyd og forvandlede VEGA til et himmerige for romantiske retro-sjæle.

Kiwanuka udgav i år debutalbummet ”Home Again”, der har modtaget roser fra samtlige anmeldere verden over for sit store musikalske nærvær, og efter et pragtstykke af en koncert i VEGA står det klart, at den unge kunstner besidder et musikalsk register, der spænder vidt fra moderne soul, til tung funk og pop.

Med numre som ”Bones”, en ægte old school-sjæler, til den mere retroprægede ”Tell Me A Tale” og titelnummeret ”Home Again” har Kiwanuka vist, at han er en fremragende singer/songwriter inspireret af folk- og soulmusikkens sorte rødder.

På scenen udviser han spontanitet og glæde og på en kold april aften fik han dansegulvet i VEGA lagt i ekstase ved at skrue op for funken og tempoet i musikken og tilsat en lydvolumen, der unægtelig trak associationer henimod gamle klassikere fra Motown og GAFFAs anmelder heller var ikke i tvivl: ”Den her slags musik og livsglæde bør sgu opleves live”.

For at imødekomme den store efterspørgsel efter at opleve en af tidens største soul stemmer, spiller Michael Kiwanuka denne gang på en noget større scene, når han i november indtager Store VEGA.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.