What
Where
When

Makiko Hirabayashi / Flemming Agerskov - Binocular

Tickets for Makiko Hirabayashi / Flemming Agerskov - Binocular, 2012, Værløse

Makiko Hirabayashi / Flemming Agerskov - Binocular

Binocular betyder binokulært, og er i denne sammenhæng en duo bestående Makiko Hirabayashi og Flemming Agerskov.

Binokulært syn er betegnelsen for det visuelle indtryk man modtager når synsfeltet i de to øjne overlapper hinanden. I det binokulære synsfelt opnås en større dybde i billedet, og billedet står mere skarpt. De forskellige synsfelter er også interessante i en musisk sammenhæng. Ikke alene i kraft af 2 instrumenters og 2 musikeres forskellige musikalske udtryksmuligheder som smelter sammen til ét lydbillede, men også set ud fra musikkens flertydighed i form.

Oplevelsen med Binocular kan måske få lytteren til at lukke øjnene og se sin egen film - zoome ind og fokusere på farver, landskaber, bevægelser, varierede stemninger eller spændende temaer og motiver. "Det er fortryllende musik med en slags labyrintisk dragende enkelhed, der rammer sanserne dybt og som med sin udsøgte æstetik vil skabe opmærksomhed både her og i udlandet." (Jazz Special, aug.2011)

Makiko og Flemming har fælles baggrund i jazz såvel som klassisk musik, og har spillet sammen i flere sammenhænge tidligere. Den kulturelle baggrund fra Japan og Norden spiller også en vigtig rolle i deres musik.
I december 2010 indspillede duoen sin debut CD i Rainbow Studio i Oslo, hvor de havde accordionspilleren, Francesco Cali som gæstemusiker. Lyden af accordion klæder musikken, og Francescos italienske musikalske temperament giver en ekstra dimension til duoens udtryk. CD'en blev udgivet på Stunt Records i August, 2011

Med sig har de Francesco Cali på Accordion.

-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.