What
Where
When

Lianne La Havas

Tickets for Lianne La Havas , 2012, København V

Det unge multitalent Lianne La Havas var et uskrevet blad, før hun med kun en enkelt ep i bagagen med titlen "Lost And Found" i 2011 optrådte i musikprogrammet "Later.... With Jools Holland". Den amerikanske folk-sanger Bon Iver, der også deltog i programmet, blev tryllebundet af Lianne og tog hende med som opvarmning på hans turné gennem Nordamerika i december 2011.

Siden er det gået stærkt for den britiske singer-song writer, og hun blev tidligt sammenlignet med sangerinder som Nina Simone, Feist og Lauryn Hill og sendte endnu en ep på gaden i 2012 ved navn "Forget".

Den unge sangerinde lagde i maj måned Studie 2 i DR Byen for sine fødder, med sin blanding af folk og soul. I samme forbindelse gæstede hun også programmet "Smag på P3", og hendes single "Forget" har været Ugens Uundgåelige på P3.

Lianne La Havas udgiver den 27. august sit debutalbum "Is Your Love Big Enough?" og kommer i den forbindelse til Danmark, hvor hun indtager scenen i Store VEGA.

Det er med stor glæde, at vi endnu engang kan præsentere Lianne La Havas:

FREDAG DEN 16. NOVEMBER I STORE VEGA

Lianne La Havas udgives i Danmark af Warner Music

Koncerten arrangeres i samarbejde med VEGA.-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.