What
Where
When

Leonard Cohen

Tickets for Leonard Cohen, 2013, København K

Leonard Cohen vender tilbage til Danmark

Efter 2 forrygende sommerkoncerter i 2012 med Leonard Cohen i Aalborg og København, er det nu Odenses tur til at få besøg af den charmerende og legendariske singer-songwriter, når han gæster Kongens Have i Odense 17. august 2013. Billetsalget starter lørdag 22. december kl. 10.00.

Leonard Cohen har igennem 6 årtier produceret sin kritikerroste musik, og han holder stadig standarten og er velsagtens en af de største singer-songwriters nogensinde. Med hans seneste album ”Old Ideas” har han nået hidtil uanede højder, da albummet debuterede som # 1 verden over og dermed blev det højest placerede album på hitlisterne i Cohens karriere. Anmeldere verden over roste det længe ventede album til skyerne. Det var også ren stjerneregn fra hele det danske anmelderkorps, da han gæstede København og Aalborg, hvor både BT, Ekstra Bladet og Jyllands-Posten kvitterede med imponerende 6 stjerner for hans sublime danske live-optrædener.

Med WB Yeats, Irving Layton og Walt Whitman som inspiration skød Cohen sin musikalske karriere i gang i 60’erne, og har lige siden været et inspirerende talent og en stor bidragyder til branchen. Hans sangtekster om begær, kærlighed, religion, død og afsondrethed har påvirket fans og musikere over hele verden. Med 1.330 anslåede coverversioner af hans originale sange har Leonard Cohen tryllebundet musikere som U2, REM, Nick Cave og den afdøde Johnny Cash… og mange flere!

Hans album ”Songs of Leonard Cohen” (1967), ”The Future” (1993) og ”Ten New Songs” (2001) kan med rette betragtes som klassikere sammen med hans smukke sange "Hallelujah" og "Suzanne". Hans litterære geni og unikke musikalske talent er mindst lige så legendarisk som manden selv.

Til glæde for alle sine fans returnerer uforlignelige Leonard Cohen nu til Kongens Have i Odense med endnu en af sine følelsesladede, gribende og legendariske koncerter til dato.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.