What
Where
When

Leonard Cohen

Tickets for Leonard Cohen, 2012, København K

Efter udgivelsen af Leonard Cohens anmelderroste 12. studiealbum "Old Ideas" vender den legendariske singer-songwriter og digter tilbage til København 25. august og Aalborg 26. august, når han påbegynder endnu en verdensturné 12. august 2012. Billetsalget starter mandag 2. april kl. 10.

Leonard Cohen har igennem 6 årtier produceret sin kritikerroste musik, og han holder stadig standarten og er velsagtens en af de største singer-songwriters nogensinde. Med "Old Ideas" har han nået hidtil uanede højder, da albummet debuterede som # 1 verden over og dermed blev det højest placerede album på hitlisterne i Cohens karriere. Anmeldere verden over har rost det længe ventede album til skyerne og den britiske avis The Telegraph har endda erklæret albummet et "genis værk."

Med WB Yeats, Irving Layton og Walt Whitman som inspiration skød Cohen sin musikalske karriere i gang i 60'erne, og har lige siden været et inspirerende talent og en stor bidragyder til branchen. Hans sangtekster om begær, kærlighed, religion, død og afsondrethed har påvirket fans og musikere over hele verden. Med 1.330 anslåede coverversioner af hans originale sange har Leonard Cohen tryllebundet musikere som U2, REM, Nick Cave og den afdøde Johnny Cash... og mange flere!´

Hans album "Songs of Leonard Cohen" (1967), "The Future" (1993) og "Ten New Songs" (2001) kan med rette betragtes som klassikere sammen med hans smukke sange "Hallelujah" og "Suzanne". Hans litterære geni og unikke musikalske talent er mindst lige så legendarisk som manden selv.

Til glæde for alle sine fans returnerer uforlignelige Leonard Cohen nu til København med de mest følelsesladede, gribende og legendariske koncerter til dato.

Praktisk information:

Dørene åbnes:

Lørdag kl. 17.30

Generel information:

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikke- og fødevarer, stole, barnevogne, klapvogne, parasoller eller lignende på festivalpladsen. Det er muligt at købe mad og drikke på pladsen. Publikum kan ikke forlade pladsen for at komme ind igen senere. Det anbefales at komme i god tid før dørene åbnes.

Dankort:

Medbring venligst kontanter for at undgå lang kø ved boderne.   

Kameraer:

Det er ikke tilladt at medbringe professionelt kameraudstyr til koncerten. 

Indgange:

Der er i alt fire indgange til Rosenborg Ekcerserplads. Hovedindgang fra Gothersgade samt tre indgange i Kongens Have. 

Transport:

Grundet større Metroarbejde ved Nørreport Station gør vi opmærksom på, at der kan forekomme trafikale gener samt opstå problemer med parkering. Derfor anbefales offentlige transportmidler.

 

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.