What
Where
When

Le Freak - disco under åben himmel

Tickets for Le Freak - disco under åben himmel, 2012, Rønne

It's called Le Freak!
They're doing it night and day
Allow us, we'll show you the way

Med fantastiske fortolkninger af discoens største hits og egne numre viser Le Freak, med den perfekte kombination af nostalgi og nutidighed, dig vejen ind i et bragende og bombastisk musikalsk univers.

I snart to årtier har Le Freak været kendt som et af landets mest underholdende og udholdende live-bands. Det er svært at finde et publikum, som ikke vil overgive sig til Le Freak. Kernen i denne succes er et hold stærke musikere, der brænder for genren og musikpublikummet.

Le Freak besidder et utroligt musikalsk overskud og en stor spilleglæde - og med Le Freak på scenen omdannes de fleste spillesteder, festivaler og fester til et sydende inferno af svedige "freaks".

Le Freak sætter en ære i altid at levere et levende og nærværende show fyldt med pomp og power - det handler om mennesker og musik og den magi, der udspringer i mødet her mellem.

Le Freak har spillet support for bl.a. Anastacia, været kåret som årets live navn på Skanderborg Festivalen, spillet til afterparty for Madonna og Rolling Stones samt gjort sig yderst positivt bemærket som en af deltagerne ved det Melodi Grand Prix 2011. Senest har det aarhusianske seksmandsorkester udgivet deres debutalbum Le Freak - et resultat af en forenet passion for musikken, en højtråbende holdånd og ønsket om at nå ud til så mange mennesker som overhovedet muligt med 120 beats per minute.

Tilbage er der kun at sige:
Freak out! Le Freak c'est chic...

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.