What
Where
When

Le Freak - disco under åben himmel

 
When
This event currently has no tickets for sale.
Price level
 

Le Freak - disco under åben himmel

It's called Le Freak!
They're doing it night and day
Allow us, we'll show you the way

Med fantastiske fortolkninger af discoens største hits og egne numre viser Le Freak, med den perfekte kombination af nostalgi og nutidighed, dig vejen ind i et bragende og bombastisk musikalsk univers.

I snart to årtier har Le Freak været kendt som et af landets mest underholdende og udholdende live-bands. Det er svært at finde et publikum, som ikke vil overgive sig til Le Freak. Kernen i denne succes er et hold stærke musikere, der brænder for genren og musikpublikummet.

Le Freak besidder et utroligt musikalsk overskud og en stor spilleglæde - og med Le Freak på scenen omdannes de fleste spillesteder, festivaler og fester til et sydende inferno af svedige "freaks".

Le Freak sætter en ære i altid at levere et levende og nærværende show fyldt med pomp og power - det handler om mennesker og musik og den magi, der udspringer i mødet her mellem.

Le Freak har spillet support for bl.a. Anastacia, været kåret som årets live navn på Skanderborg Festivalen, spillet til afterparty for Madonna og Rolling Stones samt gjort sig yderst positivt bemærket som en af deltagerne ved det Melodi Grand Prix 2011. Senest har det aarhusianske seksmandsorkester udgivet deres debutalbum Le Freak - et resultat af en forenet passion for musikken, en højtråbende holdånd og ønsket om at nå ud til så mange mennesker som overhovedet muligt med 120 beats per minute.

Tilbage er der kun at sige:
Freak out! Le Freak c'est chic...

 

 
When
This event currently has no tickets for sale.
Price level
 

Events on focus

Multiple dates
Tivolis Koncertsal / København V
4. February
Vega / København V
12. June
Ådalen - Aarhus / Åbyhøj
Multiple dates
DR Koncerthuset / København S
3. November
Vega / København V
Multiple dates
Musikhuset Aarhus / Aarhus C