What
Where
When

Kvindemonologer af Dario FO og Franca Rame

Tickets for Kvindemonologer af Dario FO og Franca Rame, 2012, Aarhus C

Medvirkende: Pernille Shantie Evers, Ulla Østerby

Instruktør - Jørn Buch Larsen

To groteske farcer om kvinders balancegang mellem borgerlige normer, antikverede kvinde idealer, virkelighedens barske realiteter og forsøget på som kvinde at finde og være sig selv i en moderne verden.

Dario Fo skrev disse monologer til sin kone Franca Rame, der opførte disse og andre monologer i 1970'- og 80'erne. Selv om der er gået næsten 40 år siden de blev opført første gang og der er skete meget siden dengang, virker disse monologer absolut ikke som forældede. Begge monologer tager fat i den modernes kvindes forhold til arbejde,
familie, mænd, børn, kærlighed og mangel på samme.... Selv om der er sket meget på ligestillingsområdet de sidste 40 år, er mange af de problemstillinger som Dario Fo tager fat i stadig aktuelle. Dario Fo er kendt som komiker og der er også megen humor i disse monologer, som dog også har et alvorligt afsæt.

*Om Dario Fo:*
Italiensk skuespiller, instruktør, maler og ikke mindst dramatiker, der i 1981 modtog Sonningprisen og i 1997 fik Nobelprisen i Litteratur. Har flere gange været i Danmark, som han har et specielt forhold til, bl.a. pga. af Holberg og Odin Teatret i Holstebro som han har gæstespillet på. Flere af hans skuespil har været vist i Dansk TV - bl.a. /Tigeren/ og flere af hans stykker har været opført på danske teatre.

Eksternt link : http://en.wikipedia.org/wiki/Dario_Fo

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.