What
Where
When

Kursus i Mind Map

Tickets for Kursus i Mind Map tour, 2009-2013

Mind Map er kendt blandt millioner af mennesker som værktøjet til at åbne for hjernens uendelige potentiale. De fleste bruger det som notatværktøj, men det kan også bruges til idegenerering, overblik, vidensoverførelse, strukturering af viden, organisering, hukommelse, beslutningstagning, løsning af problemstillinger, eksaminer, interviews, huskeseddel, brainstorm - mulighederne er mange. Kan du bruge hjernen, kan du med stor fordel også bruge et Mind Map.

Hvad er et Mind Map
Mind Map er kort fortalt en visuel notatteknik, som afspejler hvordan hjernen bearbejder informationer. Teknikken er "opfundet" og gjort populær af Tony Buzan. Han fandt ud af at kun 10% af de traditionelle notater han lavede, gav mening og værdi. Han sparede derfor tid, både når han skulle lave notater og læse dem. Ved at tilføje billeder og farver fandt han ud af, at han huskede meget mere og meget bedre, end han havde gjort før.

Hvad du lærer på vores Mind Map kursus
Det er vigtigt for at understrege, at vores underviser er den eneste i Danmark, som er blevet certificeret i at undervise i Buzan Mind Map-teknikken. Du får derfor en undervisning af høj kvalitet.

På kurset lærer du om hjernen og dens forskellige funktioner, samt hvordan den bearbejder information i en læringssituation.

Du lærer også om "reglerne" for Mind Map

Sidst men ikke mindst krydres kurset med mange praktiske øvelser, så du får en god erfaring i at lave Mind Maps.

Praktisk info
Alle priser er inkl. moms og dækker kursus, skriveredskaber, notespapir, kursusmanual, frugt, vand og kaffe.

Alle kurser starter kl. 9.30 og slutter kl. 16.00. -A/L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.