What
Where
When

Kevin Hart (U.S)

Tickets for Kevin Hart (U.S), 2012, København V

USA's største komiker navn KEVIN HART gæster Tivoli & Danmark.

Kevin Hart har længe været et af de absolut største navne på den amerikanske underholdningsscene. Hans nyeste one-man show er blevet set af mere end en halv million amerikanere. Han har været med i film som Little Fockers, The 40 Year Old Virgin hans appearance i den ultra populære Tv-serie Modern Familly satte seer rekord.

Kevin Hart er på nuværende tidspunkt den absolut mest omtalte amerikanske komiker. Den succesfulde komiker slog sig sidste år fast i rekordbøgerne og cementerede sin plads blandt eliten med touren, Laugh At My Pain. Denne tour slog Eddie Murphys salgsrekord med flest solgte billetter på et enkeltstående stand-up show, som genererede 1,5 millioner USD. Senere har Eddie Murphy udtalt at han vender tilbage til comedy-scenen for at slå Kevin Harts nuværende salgsrekord. Den 3 måneder lange tour har været én af de mest vellykkede comedy-tours i historien. Biograf-versionen indtjente 15 millioner USD, og DVD’en gik fire-gange-platin, og har været én af de hurtigst sælgende DVD’er nogensinde.

Med sine multitalenter har Kevin Hart opnået succes ikke kun med stand-up men også som skuespiller, hvor han bl.a. har haft filmroller i The 40 Year Old Virgin, Fool’s Gold, Little Fockers, Soul Plane samt gæste-roller i bl.a. TV-serien Modern Family – og er desuden aktuel i filmen Think Like A Man og Five Year Engagement.

Den nuværende Let Me Explain Tour starter i USA, og går herefter til Europa og Afrika. Showet i Stockholm solgte ud på få timer, og andet show er nu i salg. I Danmark kan den sprydlende komiker opleves søndag d. 9. september i Tivoli’s Koncertsal, under Zulu Comedy Festivalen i København.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.