What
Where
When

Justin Bieber

Tickets for Justin Bieber, 2013, København Ø

Justin Bieber indtager Parken

Tilmeld pre-sale her inden onsdag 4. juli kl. 10.00

Verdens største teenage-sensation gæster Danmark, når Justin Bieber indtager Parken 20. april 2013 med sin verdensomspændende Believe-turné.

Justin Bieber har taget verden med storm og er med rekordfart blevet tidens største teenageidol. Med over 15 millioner solgte album, 43 mill. facebook-fans, 22 mill. twitter-followers og 2,9 mia. Youtube-views, har han domineret popkultur verden over siden sin debut i 2009 og er samtidig blevet et af de største fænomener inden for sociale medier.

Justin Bieber har netop udgivet sit 4. album ”Believe”, der øjeblikkeligt røg ind som nr. 1 på den amerikanske Itunes-hitliste og på Billboards album-hitliste. Den første single ”Boyfriend” solgte 400.000 digitale downloads i den første uge efter udgivelsen af albummet, hvor han bl.a. har fået selskab af stjerner som Ludacris, Nicki Minaj og Drake.

I forbindelse med udgivelsen af ”Believe”, starter han i efteråret sin omfattende USA- og Europaturné med det helt nye ”Believe”-show. Turnéen bliver skudt i gang 29. september i Glendale, Arizona og han skal spille mere end 50 arena-shows inden han 20. april endelig træder ind i parken til et brag af en koncert.

Til showet i København vil der være mulighed for at købe den ultimative VIP- oplevelse, der bl.a. inkluderer et personligt møde med Justin Bieber, Golden Circle-billet, autograf, gift bag og meget andet.

Justin Bieber er vokset op i Stratford i Canada, hvor han i 2007 som 12-årig begyndte at deltage i lokale sang-konkurrencer med cover-versioner af forskellige R&B-sange. Hans mor lagde videoer af hans optrædener på Youtube, og en dag så talentspejder Scott ”Scooter” Braun helt tilfældigt en video af ham. Kort efter fik han en pladekontrakt med Island Records og siden har han regeret på hitlister verden over.

Justin Bieber er også kendt for filmen ”Never Say Never 3D”, som dokumentarisk skildrer hans liv på ”My World”-turnéen fra 2010. Filmen omsatte for 30 mill. dollars i åbningsweekenden og blev den mest indtjenende koncertfilm i amerikansk historie. Desuden har han lagt navn til parfumen ”Someday” og været frontfigur for adskillige andre brands.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.