What
Where
When

Julefest 2011

Tickets for Julefest 2011, 2011, København Ø

Vi byder velkommen til årets hyggeligste, sjoveste og mest festlige julefest i Østerbrohuset. I denne smukke og hyggelige gamle sporvognsremise sørger vi for, at I alle får en god oplevelse.

Under middagen vil Stine & Martin, som bla. er kendt fra deres tid hos Wallmans i Cirkusbygningen, underholde med deres fantastiske Dinner Show. Mens gæsterne indtager julebuffeten i den smukke sal, sørger de to for, at stemningen ryger i top med deres indslag, der er en blanding af revy og cabaret tilsat masser af musik, hvor publikum med kærlig hånd bliver inddraget.

Mon ikke vi også får besøg af både Birgit & Helge samt Knud & Bitten??

Når gæsterne ankommer til festen sørger vi for, at alle bliver budt velkommen og får en velkomstdrink i foyeren, inden vi åbner dørene til salen. Vi pynter op til jul i den smukke sal og sørger for, at kvaliteten på vores klassiske julebuffet er i top. Kokken vil selv være til stede og der vil stå en kok ved hver buffet og skære kød ud til gæsterne. Vores søde personale vil sørge for, at alle får det de ønsker at drikke. Til denne julefest er der fri bar hele aftenen. Dette gælder øl, vin og sodavand. Der kan købes drinks, snaps mm. til rimelige priser i baren.

For at sætte gang i festen og dansegulvet spiller aftenens live band alle de sange vi kender. I bandets pause og frem til lukketid spiller aftenens DJ flere af de sange vi alle kender.

Se mere her: www.julefest2011.dk

Vi glæder os til at byde jer velkommen til årets Julefest i Østerbrohuset.

-KTP-

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.