What
Where
When

J-Lo

Tickets for J-Lo, 2012, Frederiksberg C

Jennifer Lopez kommer til Danmark

Den amerikanske verdensstjerne kommer for første gang til Danmark, når hun giver koncert i Forum lørdag 3. november.

Jennifer Lopez er født i Brooklyn, New York i 1969. Hendes forældre, der oprindeligt stammer fra Puerto Rico, meldte hende i en tidlig alder til danse- og sangtimer og i 1995 begyndte karrieren for alvor at tage fart, da hun blev fast danser i TV programmet ”In Living Color”.

I 1999 fik hun tilbudt en pladekontrakt, som resulterede i debutalbummet ”On The 6”, der med hitsingler som ”If You Had My Love” og ”Waiting for Tonight”, hurtigt slog hendes navn fast som en af det ny årtusindes største popstjerner. Siden har hun udgivet 6 album, der har solgt mere end 55 mill. eksemplarer verden over.

Udover sit arbejde med dans og sang er Jennifer Lopez også en dreven forretningskvinde, der med sit brand ”J.Lo” har haft stor succes med at sælge parfume og tøj. Desuden er hun dommer i det populære TV program ”American Idol” og har medvirket i flere film.

Sangen ”On The Floor” fra hendes seneste album ”Love?” har solgt over tre millioner digitale eksemplarer, hvilket gør den til hendes mest solgte single til dato. J-Lo er netop nu aktuel med den ny single ”Dance Again”, hvor hun har selskab af Pitbull.

Til koncerten kan man forvente at høre en perlerække af hendes allerstørste hits samt hendes nye materiale, der indeholde flere latin-rytmer end tidligere udgivelser, og hvor der også er blevet plads til flere elementer fra house-genren.

Se teaser-video her: https://vimeo.com/42604028

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.