What
Where
When

IntimKoncert m. Billy Cross & Aske Jacoby

Tickets for IntimKoncert m. Billy Cross & Aske Jacoby, 2012, København V

Billy Cross & Aske Jacoby

Ingen ved hvor det begynder eller hvor det ender, når to af Danmarks mest markante guitarister med åbent sind, gensidig respekt og ukuelig spilleglæde tager på musikalsk opdagelsesrejse i det ukendte. Men en ting er sikkert - der bliver ikke lagt fingre imellem! Gå ikke glip at denne eksklusive oplevelse, der må betegnes som en "once-in-alifetime experience" for alle musikelskere.

Aske Jacoby har spillet med Gud og hver mand. Er kendt i sammenhæng med News, C.V. Jørgensen, Sanne Salomonsen, Thomas Helmig, Kasper Winding, Danseorkesteret og Afenginn. Aske Jacoby er en af dansk musiks mest anvendte studiemusikere og har medvirket på over tohundrede pladeudgivelser. Han har desuden udgivet tre soloalbum i eget navn: "Not Only For The Royalties" i 1991," Clubbing" i 1998 og "Transfer Power" i 2004 samme år modtog han Ken Gudman Prisen for sine præstationer i dansk musikliv.

Billy Cross har spillet med et utal af navne og konstellationer heriblandt: Bob Dylan, Meat Loaf, Shanana og Topaz. Mere lokalt kan nævnes; C.V. Jørgensen, Björn Afzelius, Delta Cross Band, TV-2, Cross-Schack-Ostermann og med den akustiske trio Everybody's talking. Billy Cross har desuden skrevet musik og produceret på "Tidens Tern" med C.V. Jørgensen, "Mellem dig og mig" og "Næste Dans " med Anne Dorte Michelsen, "On Holiday" og "Vinterdage" med Søs Fenger. Har desuden produceret for Alan Olsen, Henning Stærk, Johnny Madsen, Lars Lilholt, Dr. Hook og mange flere. Han blev i 2008 udnævnt til "Artist in Residence" dvs. ny ambassadør for den musikalske flade på Louisiana, museum for moderne kunst.

IntimKoncert på Cabaret i Tivoli:

IntimKoncerten starter kl. 20:00 og slutter ca. 22:30-23:00, men dørene åbner allerede kl. 19:00! Der vil normalt være opvarmning, så du er i den helt rigtige stemning når din favorit går på scenen.

Med et perfekt lyd- og lysanlæg er rammerne for årets store oplevelser til stede.

Vi har blot 220 pladser, så du kan regne ud, at du kommer HELT TÆT PÅ, og dèt er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Alle pladser om de hyggelige caféborde er unummererede, så det er en god ide at komme i god tid, for at få de allerbedste pladser. Det søde personale vil anvise dig dine gode pladser, og en super og uforglemmelig aften kan begynde! Her er nok at se på!

Tivoli-entreen er inkluderet i billetprisen

Husk at der dagligt også arrangeres en CABARET/VARIETEFORESTILLING, en unik oplevelse af fest, hjertevarme, magi, drag, sang og komik!

-RIF-

 

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.