What
Where
When

Historien om The Savage Rose…interview m. Michael Gonzales

Tickets for Historien om The Savage Rose…interview m. Michael Gonzales, 2017, København K

HISTORIEN OM THE SAVAGE ROSE
Henrik Palle interviewer forfatteren Michael Gonzales om den store historiefortælling om orkestret Savage Rose, der senere på året udkommer i bogform på Politikens Forlag
Arrangementerne er tænkt som forarrangement til gruppens forstående koncerter på Det Kongelige Teater den 19., 20. og 21. Januar og skal ses i forbindelse med fejringen af bandets 50-års jubilæum

THE SAVAGE ROSE
Der er ingen tvivl om at gruppen The Savage Rose fra starten var født ind i den danske rockelite, da de debuterede med albummet af samme navn i 1968.

Det var den særegne blanding af det fuldstændig ekvilibristisk førte Hammondorgel, med sydende leslielyd, der smeltede sammen med velklingende kaskader af klang fra et flygel, samt en hæs magisk kvindestemme på toppen af det hele, der gjorde, at der fra starten var tjekket ind på 1. klasse i den spæde start, af det vi i dag kalder Dansk Rocks Guldalder.
Lyden kom fra brødrene, Anders og Thomas, med det kendte og meget musikalske efternavn Koppel. De havde sammen med forsangeren fra det dengang landskendte orkester Dandy Swingers, Anisette Hansen, kreeret denne unikke stjernehimmel af lyd, der hentede inspiration fra både jazzen og sigøjneruniverset, en lyd der siden har haft mange ansigter, men som altid har været særegen på den fede måde.

At fortælle orkestrets historie er noget af et projekt. Det er nemlig ikke kun at fortælle om i 50 år at være et af dansk rockmusiks mest stilskabende orkestre, men i lige så høj grad er det at fortælle om et verdenssamfund i opbrud set igennem samfundskritiske og antiimperialistiske briller.

Denne opgave har forfatteren og musikskribenten Michael Gonzales påtaget sig bistået af hovedpersonen Anisette selv.

I forbindelse med orkestrets 3 koncerter på Det Kongelige teater vil der være mulighed for at høre om dette spændende bogprojekt på Nyhavns Bodega.
Forfatteren vil her blive interviewet af en af dagbladet Politikens skarpeste journalister Henrik Palle.

Billetten inkluderer et glas sherry!

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.