What
Where
When

HANSI HINTERSEER Weihnachtstournee 2012 & das Original Tiroler Echo

Tickets for HANSI HINTERSEER Weihnachtstournee 2012 & das Original Tiroler Echo, 2012, Horsens

Der sælges nu kun billetter med begrænset udsyn

Hansi Hinterseer
Weihnachtstournee 2012

Magisk schlagerjul - nu på turné!
Til advent, når det bliver tidligt mørkt, og det første stearinlys tændes på adventskransen, begynder den hyggelige tid op til jul. I år har du mulighed for at fejre denne tid med Hansi Hinterseer og hans husband Tiroler Echo. Til de 17 planlagte julekoncerter har Hansi sammensat et stemningsfuldt og personligt program med sine bedste hits og de skønneste julesange. Juleshowet tager dig væk fra julens stress og jag, og giver dig i stedet nogle ubekymrede timer i de sneklædte bjerge i Tyrol i selskab med Hansi Hinterseer. Julens forventningsglæde vil kun blive større med udsigterne til denne koncert. Det vil blive en helt særlig julefest!

Billetpriser:
A-billet: 525,- + gebyr
B-billet: 445,- + gebyr
C-billet: 395,- + gebyr.

Billetsalget starter den 30. marts kl. 10.00. Billetterne sælges fra www.billetlugen.dk - tlf.: 70 267 263, i landets Fona-butikker og på Horsens Ny Teater - tlf.: 75 60 23 44, dog først fra kl. 12.00!

For mere information, besøg www.horsensandfriends.dk

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.