What
Where
When

Halmhatten og Filttøflen

Tickets for Halmhatten og Filttøflen, 2012, Aarhus C

I et forunderligt univers af dukker, skyggespil, forvandlinger, sang og musik fortælles historien om to små piger med kælenavnene Halmhatten og Filttøflen

Er det en bil? En hund? En fisk?
Halmhatten og Filttøflen hører far og mor snakke om hemmeligheder, og hvad der vokser i mors mave. Er det en bil? En hund? En fisk? Søstrenes fantasi har ingen grænser - men snart forstår de, at det er en baby. Det er både spændende og uhyggeligt at skulle være storesøster. Ikke mindst for Filttøflen,som har været familiens baby indtil nu. Måske bliver hun nu til overs? Så kan hun jo ligeså godt løbe hjemmefra med det samme!

Populær børnebogsserie
Operaen baserer sig på en populær, finsk børnebogsserie om de to små piger Halmhatten og Filttøflen af Tiina og Sinikka Nopola. Den farverige og charmerende musik er skrevet af den finske komponist Markus Fagerudd, som har skrevet flere operaer for børn. Hans musik er rytmisk og boblende og forener skønne melodier med lydmalerier og sjove effekter i sin helt egen stil.

Anbefalet alder: 4-7 år
Varighed 40 min.
Spillested: Teater Refleksion
Jyllandsgaarden
Frederiksgade 72b, 1.
8000 Århus C

www.jyske-opera.dk

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.