What
Where
When

GOTYE

Tickets for GOTYE, 2012, Frederiksberg

GOTYE INDTAGER FALCONER SALEN
Den belgisk-australske multiinstrumentalist og solist Gotye, kommer til Danmark for første gang, og indtager Falconer Salen på Frederiksberg onsdag d. 21. november.
Hans tredje og seneste album, "Making Mirrors" er blevet en kæmpe succes verden over og singlen "Somebody That I Used To Know" (feat. Kimbra), ligger stadig på førstepladsen på den amerikanske hitliste Billboard Hot 100 efter 19 uger! I Danmark er det uden tvivl årets største hit til dato og videoen, har fået over 200 millioner views på YouTube.
Det har taget Gotye over to år at producere og indspille materialet til "Making Mirrors", og processen har været en helt anden end på det forrige album "Like Drawing Blood", der er bygget op af samples fra gamle vinyler. Under tilblivelsen af "Making Mirrors", lånte han sine forældres lade på deres farm i Mornington Peninsula, Victoria, så der kunne være plads til alle hans instrumenter og optageudstyr, der dag for dag blev flere og flere, og samtidig var det så isoleret, at han kunne han bruge alle døgnets timer til at spille og indspille.
Når Gotye besøger Danmark bliver det med fuldt live ensemble og med sig på hele turnéen har han en anden multiinstrumentalist ved navn Jonti, der måske endnu er forholdsvis ukendt, men som har arbejdet sammen med bl.a. Santigold og Sonic Youth producer John Agnello. Det er med stor fornøjelse, at vi kan præsentere Gotye i Danmark for første gang
-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.