What
Where
When

The Floor Is Made Of Lava

Tickets for The Floor Is Made Of Lava, 2012, Aalborg

THE FLOOR IS MADE OF LAVA offentliggør turné

Det unge prisvindende rockband fra Esbjerg tager i oktober og november på en større danmarksturné i anledningen af deres nye album, der udkommer i slutningen af september.

THE FLOOR IS MADE OF LAVA har med kun to albums bag sig og adskillige hits slået sit navn fast som toneangivende for dansk rock. Debutalbummet, "All Juice No Fruit", fra 2007 og efterfølgeren, "Howl At The Moon", fra 2010 fik fremragende anmeldelser, og bandet blev i 2011 nomineret til P3 Prisen, P3 Lytterhittet og i fem kategorier til Gaffa Prisen samt 3 Zulu Awards, hvoraf den ene blev taget med hjem. I øjeblikket er de i fuld gang med indspilningerne til deres tredje og endnu ubetitlede album, der forventes udgivet i slutningen af september.

18. juni udsendte de førstesinglen, "Lost In The Woods", som med forsanger Tobias Kippenbergers ord handler om at se sig selv i bakspejlet for måske at se bedre klarere fremad: "Da man var barn ville man have det hele, og alting kunne kun gå for langsomt. Jo ældre jeg bliver, jo mere frygter jeg en dag at fange mig selv i at have formet min sofa efter min røv, men indtil da vil jeg nok blive ved med at skrive om lysten til livet og modet på at springe ud, hvor man ikke kan bunde. Det handler den her sang om", siger Tobias Kippenberger om forløberen til det nye album.

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.