What
Where
When

The Floor Is Made Of Lava

Tickets for The Floor Is Made Of Lava, 2012, København V

THE FLOOR IS MADE OF LAVA offentliggør turné
Det unge prisvindende rockband fra Esbjerg tager i oktober og november på en større danmarksturné i anledningen af deres nye album, der udkommer i slutningen af september.

THE FLOOR IS MADE OF LAVA har med kun to albums bag sig og adskillige hits slået sit navn fast som toneangivende for dansk rock. Debutalbummet, "All Juice No Fruit", fra 2007 og efterfølgeren, "Howl At The Moon", fra 2010 fik fremragende anmeldelser, og bandet blev i 2011 nomineret til P3 Prisen, P3 Lytterhittet og i fem kategorier til Gaffa Prisen. I øjeblikket er de i fuld gang med indspilningerne til deres tredje og endnu ubetitlede album, der forventes udgivet i slutningen af september.
18. juni udsendte de førstesinglen, "Lost In The Woods", som med forsanger Tobias Kippenbergers ord handler om at se sig selv i krydsfeltet mellem, den man var som barn, og den man er blevet hen ad vejen: "Hvordan man ville have det hele. Hele tiden og på én gang. Hvordan man var frygtløs og havde mod på livet uden at bekymre sig om virkeligheden - den bliver sværere at løbe fra, efterhånden som tiden går, men jeg tror sagtens, at følelsen fra barndommen stadig kan findes frem i alle mennesker", siger Tobias Kippenberger om forløberen til det nye album.

THE FLOOR IS MADE OF LAVA er et af landets stærkeste liveacts og kan opleves på Store Vega 27. oktober 2012.

 

-KTP-

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.