What
Where
When

Farinelli - der er intet under bæltestedet

Tickets for Farinelli - der er intet under bæltestedet, 2013, Aarhus C

”Skønsang, satire og skumgummisværd – sådan skal det gøres” (Jydske Vestkysten)

”Musikalsk standup af høj klasse” (Dagbladet Holstebro/Struer)

Det kræver opfindsomhed at nytolke en gammel operetteklassiker, men det kræver endnu mere opfindsomhed, når man ikke har 80, men kun tre mand til rådighed. Det er ikke desto mindre, hvad operasangerne Hans Dueholm og Jakob Næslund Madsen gør - akkompagneret af pianisten Allan Dahl Hansen.

Alle de kendte og elskede operettesange er med, men handlingen er skruet frem til et moderne tv-studie, hvor der gøres klar til aftenens talkshow. Værtens karriere har toppet for længst, men nu får han en sidste chance for at vise, at han kan lave moderne tv. Men kan han levere varen med en gæst i en temmelig fremskreden alder? Kan han klare sig uden den søde medværtinde? Og hvad tænker direktøren?

Arr.: Musikhuset Aarhus

Denne forestilling er med i 2plus-serien. Med denne rabattype kan du få 50 kr. i rabat pr. billet, hvis du køber billetter til to eller flere forestillinger på en gang.

I 2plus kan du finde både teaterforestillinger, koncerter, comedy og dans. Se hele 2plus-serien her. Der bliver løbende  tilføjet nye forestillinger til 2plus.

Læs mere om 2plus.

Arr.: Musikhuset Aarhus

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.