What
Where
When

Eivør

Tickets for Eivør, 2012, København S

Veloplagt Eivør i Koncerthuset

Tidligt i efteråret udkommer Eivør med en ny cd, der hedder Room. Den indeholder 10 nyskrevne numre, alle på engelsk, og koncerten bliver først og fremmest en præsentation af disse sange.

På albummet kommer vi tættere ind på Eivør end nogensinde før. Sangene reflekterer hendes barndom; forundringen over det nære og det fjerne, kærlighed, opbrud, og det tomrum, som sorgen efterlader i hjertet, når man mister en, man elsker. En del af sangene er skrevet efter at Eivør for lidt over et år siden meget pludseligt og uventet mistede sin kære far, og det har sat sine spor på albummet. Sangene afspejler et dybt savn, men er samtidig fulde af håb, lys og accept.

Albummet er produceret af Eivør selv og hendes kommende mand Tróndur Bogason. Sammen har de mestret at blande elementer fra hendes tidligere ”folky” udgivelser med det mere elektroniske univers, som blev indvarslet på Larva, til et nyt, helstøbt og unikt lydbillede. Et værk der er gennemarbejdet og gennemsyret af personlighed og hjerte.

Albummet bliver udgivet på det færøske label Tutl og udkommer mandag 17. september i Danmark.

Koncerten præsenterer også Eivørs splinternye band, bestående af Mikael Blak på bas og Jeppe Gram på trommer.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.