What
Where
When

DR Sommerfestival - Midsommer-jazz

Tickets for DR Sommerfestival - Midsommer-jazz, 2012, København S

DR Sommerfestival

DR Big Band leverer jazz i verdensklasse. Kom og få humøret i top før sommerferien med DR Big Band. Under ledelse af basunisten Steen Hansen spiller ork et bredt bigband repertoire. både for hjertet og fødderne

DRBB har efterhånden etableret en fantastisk relation til Aftenen solist: Sinne Eeg. De har begge ved mange lejligheder vist hvordan et musikalsk samarbejde kan vokse med hinandens stærke intuition for jazzmusikken.

Sinnes karakteristiske stemme har skabt hende en stadigt voksende fanskare i både Danmark og udlandet. Som sanger er hun inspireret af bl.a. Nancy Wilson, Betty Carter og Sarah Vaughan, men med sit eget personlige touch af mørk varme holder hun fast i den skandinaviske melankoli i sin musik.

 

Sinne Eeg er en af de stærkeste nye kvindelige vokalister på den skandinaviske jazz scene. Med 5 CD-udgivelser i eget navn har Sinne Eeg etableret sig som en dansk sangerinde med internationalt potentiale.

Frem til den 14. juni kan du købe partout kort og opleve alle DR Sommerfestival koncerterne på de bedste pladser: http://burl.dk/pn2prd

 DR Sommerfestival – tag ud i det blå …

Koncerterne i DR Sommerfestival varer omkring 1 time - og de løber af stabelen kl. 17.30.
Der er med andre ord tid til en drink inden koncerten - i solen foran Koncerthuset. Eller en middag efter koncerten?
Der vil både være mulighed for at købe mad og drikke i Koncerthuset før og efter koncerten.

Billetpriserne spænder fra overkommelige til utroligt billige. Hvis du sikrer dig en billet på forhånd, skal du betale 150 eller 75 kr. alt efter hvilken plads i salen, du vælger.
Men for de modige kan det betale sig at vente og købe en af de billetter, der kan købes på selve dagen fra kl. 10 for kun 25 kr. Et begrænset antal af disse kan købes på nettet og resten sælges i døren. 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.