What
Where
When

DR Nytårskoncerter 2013

Tickets for DR Nytårskoncerter 2013, 2013, Frederiksberg

Bliv medlem af DR UnderholdningsOrkestrets Klub og få rabat samt medlemsfordele på de store musikalske oplevelser - Klik her.

Solist: The Bootleg Beatles
DR UnderholdningsOrkestret dirigeret af David Firman
Konferencier: Hans Otto Bisgaard

Bemærk: Der er TV-OPTAGELSE til koncerten den 13. januar 2013.

At fejre nytår med DR UnderholdningsOrkestret er blevet en tradition og et tilløbsstykke for tusindvis af mennesker. Sidste år var det Procol Harum som sammen med kor og orkester trak fulde huse overalt, og i år er det Lars Lilholt Band, som gør dem kunststykket efter.

Men før Lilholt og før Procol var det The Bootleg Beatles, som sammen med DR UnderholdningsOrkestret lagde grunden til de koncerter, vi kender i dag. Da vi for nogle år siden besluttede at holde en pause i samarbejdet, modtog vi en strøm af henvendelser fra publikum - denne strøm er ikke aftaget.

Det er derfor på utallige opfordringer, at vi igen byder velkommen til de forrygende og spektakulære koncerter, hvor Nytår og Beatles går hånd i hånd. Med koncerter i København, Aalborg, Vejle og Aarhus får mere end 13.000 publikummer mulighed for at komme til Beatles-fest med verdens bedste sange.

"Get Back", "Penny Lane", "All You Need Is Love", "Yellow Submarine", "When I'm Sixty-four", "Lady Madonna", "Hey Jude" og mange flere. Mere end 25 Beatles klassikere på stribe. Vi skal feste og synge med på dem alle, og til at styre løjerne findes ingen bedre end Hans Otto Bisgaard og dirigenten David Firman. Medbring godt humør og du vil få en uforglemmelig aften.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.