What
Where
When

Dobbeltkoncert med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

Tickets for Dobbeltkoncert med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard, 2012, København K

Denne aften på Toldboden skal vi opleve Kaya og Ole med band bevæge sig fra jazz'en til den amerikanske sangskrivertradition, fra roots videre til soul og pop.

Der vil helt sikkert komme sange fra en af deres fælles yndlingskomponister, Burt Bacharach og smagsprøver fra Kayas "The Love List".

De to musikalske venner bliver bakket op af: Jacob Christoffersen (pno), Jonas Johansen (tr) og Jesper Bodildsen (bas).

Gå ikke glip af en intim og stemningsfyldt koncert med en af vor tids dejligste stemmer.

De to musikalske venner har arbejdet sammen siden starten af 90'erne, både med musik til børn og voksne. Således modtog de i 2010 i Grammy for den anden CD (med Dannebrog på næsen) med tekster af Halfdan Rasmussen og musik af Kayas oldefar, Axel Brüel.

Kaya (voc)har udgivet 8 Cd'er i eget navn, sidst i 2008 jazz cd'en "The Lovelist", hvor Ole Kibsgaard også medvirker.

Udover musikken har hun en travl og succesfyldt karriere som skuespiller og har bla fået mange roser for sin rolle i teaterstykket "Woyzeck", med musik af Tom Waits.

(tjek evt: kayabruel.dk)

Ole (gtr/voc) har spillet med en række af de danske bands og solister fra Shubidua til Søs Fenger, Minh Doky, Malene Mortensen, Kathrine Madsen, Alberte, Lis Sørensen, for at nævne nogle få. Han er docent på rytmisk musikkonservatorium, driver sit eget studie, har udgivet 4 Cd'er i eget navn og producerer musik til alle mulige sammenhænge.

(tjek evt: olekibsgaard.dk)

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.