What
Where
When

Det bedste med Anders & Anders

Tickets for Det bedste med Anders & Anders, 2013, København V

LIVE SHOW:
DET BEDSTE MED ANDERS & ANDERS

Navnkundige Anders og Anders, også kendt som Lund Madsen og Breinholt, giver ved dette live show frit løb for deres fælles, inderste passioner. Det lyder skræmmende, men trods d'herrers til tider mærkværdige tilbøjeligheder bydes alle skadelige tendenser trods i DET BEDSTE MED ANDERS & ANDERS.

Oplev modern-style-country-troubadouren, Marie Key, der vil synge af sine lungers formidable kraft. Se Det norske papegøje-fænomen, der blandt andet er mester i at skjule fjerklædte kræ i sin barm. Bliv beskåret af trylleriets enfant terrible, Jan Hellesøe. Og kast dig i grams med en af komikkens atmosfæriske kometer, Anders Grau.

Lund Madsen og Breinholt har personligt sammensat programmet og udvalgt de fire store scenekunstnere, som i gensidig samklang med de veloplagte værter vil fryde, bjergtage og more Bremens samlede befolkning.

DET BEDSTE FRA ANDERS & ANDERS foregår i Bremen stik vest-nordvest for Rådhuspladsen - Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, København V.

 


Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.