What
Where
When

Deep Purple

 
When
This event currently has no tickets for sale.
Price level
 

Deep Purple

Deep Purple til Skovrock i Aalborg

Det engelske rockband ryster bladene på bøgetræerne i Skovdalen, når de som eneste sted i Danmark på 2013 touren indtager udendørs scenen 8. august næste år

Deep Purple var i topform, da de i 2011 senest gæstede Danmark, og bl.a. Gaffas anmelder, Espen Sprunk skrev: Deep Purple selv leverer en højenergisk præstation fra start til slut og får såvel unge fyldebøtter som ældre damer og herrer til at danse og spille luftguitar i sæderne og langs balustraderne.

Bandet, der blev dannet tilbage i 1968, var blandt pionererne inden for heavy metal og moderne hård rock, og var på et tidspunkt registreret i Guiness Book of World Records som klodens højest spillende band. Gennem tiden har bandet haft mange udskiftninger, men består i dag af de tre gamle medlemmer Ian Gillan (vokal), Ian Paice (trommer), Roger Glover (bas) samt Steve Morse
(1994, guitar) og Don Airey (2001,tangenter), og er efterhånden ganske stabil i den opstilling.

I 2012 kunne Deep Purples centrale album "Machine Head" fra '72 fejre fyrre års jubilæum, og det fik bl.a. Metallica og Iron Maiden til at medvirke til en hyldestudgivelse ”Re-Machined: A Tribute to Machine Head”. I 1972 bestod Deep Purple af forsangeren Ian Gillan, foruden Richie Blackmore på guitar, Ian Paice på trommer, Roger Glover på bas og Jon Lord på orgel, der døde i juli i år af en blodprop. De skabte nogle af rockmusikkens største evergreens med sange som "Smoke on the Water", "Highway Star", "Space Truckin" og "Lazy", der ikke blot står som en milepæl i bandets bagkatalog, men også i den hårde rock i bredere forstand.

I Aalborg er der hvert år fra maj til august udendørs Skovrock koncerter i Skovdalen med danske og internationale kunstner, der elsker at optræde i bøgeskovens amfiteater i hjertet af Aalborg. Skovscenen har plads til 5.000 publikummer, og som regel skabes der en helt speciel musikalsk stemning i bøgeskovens musikrum.

Billetterne til Deep Purple Skovrock koncerten begynder mandag den 26. november kl. 10 i Aalborg Kongres & Kultur Center tlf. 99 35 55 66, samt på akkc.dk, www.billetlugen,dk samt de tre salgssteder i Aalborg: Skråen og Bilka. Prisen for billetter til ståkoncerten er 325 kr. + gebyr.

Koncerten arrangeres af RIM/Skråens Venner og Aalborg Kongres & Kultur Center.

 

 
When
This event currently has no tickets for sale.
Price level
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.