What
Where
When

A culinary tribute to the art of improvisation

 
When
This event currently has no tickets for sale.
Price level
 

A culinary tribute to the art of improvisation

 

EN KULINARISK HYLDEST TIL IMPROVISATIONENS KUNST

 

Jakob Bro (guitar) og Thomas Morgan (bas) er for en enkelt aften teamet op med Jakob Mielcke, Executive Chef fra Restaurant Mielcke & Hurtigkarl i Det Kongelige Haveselskabs Have for at tilføje en ny dimension til festivallen - en improvisatorisk kulinarisk og auditiv session. Mundrette smagskombinationer akkompagneres af særligt udvalgte øl og vine i samspil med de improviserede lyd stykker. Det vil være en unik oplevelse, hvor tre unge talenter hver især vil bringe deres egen unikke stil til bordet ..

 

Line-up: Jakob Bro (DK), Thomas Morgan (US), Jakob Mielcke (DK)-L-

 

 

 
When
This event currently has no tickets for sale.
Price level
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.