What
Where
When

Closer

Tickets for Closer, 2012, Frederiksberg C

ClapClap præsenterer Closer på Aveny-T

’Closer’ er en komisk, dramatisk og sanselig fortælling om fire menneske-skæbner. Den handler om to mænd og deres kamp for de to kvinder i deres liv. Det er en historie om magt, sex, kærlighed og sårbarhed. Man kan ikke flygte fra sig selv - eller kan man? Det forsøger Alice, Dan, Larry og Anna i hvert fald. Hver og en skaber de relationer til hinanden, gode som dårlige. Vi følger deres kærlighedsaffærer gennem flere år, og følger hvordan trådene imellem dem bliver mere og mere forviklede. Vi ser dem i en desperat søgen efter svaret på det umulige. Hvad er kærlighed? Er det at fortælle sandheden for enhver pris, fordi tillid er grundstenen i ethvert parforhold? Måske. Men sandheden bringer ikke Larry og Anna tættere på hinanden. Er kærligheden et valg? Det kan være. Men sådan føles det ikke for Dan. Er det når man mærker en forbindelse ved første blik? Hvem ved. Ifølge Alice er det romantisk, for hun elsker HELT, lige indtil hun ikke elsker mere. Hvad gemmer der sig egentlig under overfladen og alle lagene, og er det stadig kærlighed?

Menneskets hjerte ligner en blodig knytnæve og sådan føles kærligheden også af og til, i hvert fald for Alice, Dan, Larry og Anna.

Medvirkende // Mathilde Norholt // Cyron Melville // Simone Lykke // Sebatian Jessen.

Instruktør // Marie Østerskov
Scenograf // Barbara Hilduberg

-SLW-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.