What
Where
When

Claude VonStroke (US)

Tickets for Claude VonStroke (US), 2012, København N

Bag navnet Claude VonStroke gemmer sig den amerikanske house producer Barclay Black. Navnet Claude VonStroke blev til som en joke, da Black promoverede sit Dirtybird Label i sine spæde dage. Dirtybird Label blev til tilbage i 2005 og har siden stået bag udgivelsen af mere end 50 ep'er og er kendt for levere beskidt house musik krydret med hip hop, funk og drum 'n bass indflydelser.

Claude VonStroke har udgivet to studiealbum og remix skiven 'Fabric Mix', hvor han tager en bred vifte af etablerede og undergrunds artister under kærlig behandling. Han har spillet på de største klubber, festivaler og fester og er manden bag Dirtybirds udendørs fester i San Fransisco, hvor Golden Gate Park forvandles til et festinferno.

Nu er det blevet Rusts tur. Så hvis du er klar til at ryste alt, hvad du har, og svede som aldrig før, så er du kommet til den rette fest, for Claude VonStroke leverer hver gang. Party On!
-KTP-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.