What
Where
When

Cafemøde og rundvisning i DR Byen og Koncerthuset

Tickets for Cafemøde og rundvisning i DR Byen og Koncerthuset, 2012, København C

Kom på rundvisning i DR Byen og Koncerthuset, spis en let frokost i Koncerthusets Restaurant og mød oboisten Henrik Goldschmidt lørdag den 22. september.

Programmet starter kl. 10:45 med 75 minutters rundvisning i DR Byen og Koncerthuset, hvor der bliver mulighed for at se Koncertsalen, Den Indre Gade, Nyhedsrummet, et Hørespilsstudie og øvrige produktionsfaciliteter som TV Studier og Monteringshal.
Efter rundvisningen serveres der en let frokost anretning i Koncerthusets Restaurant.

Henrik Goldschmidt er 1. solo oboist i DR SymfoniOrkestret og Det Kongelige Kapel.
Henrik beskrives også som den bedste klezmer-oboist i verden, og han har gennem årene vundet konkurrencer og modtaget en lang række udmærkelser for både sit klassiske og sit rytmiske virke. Derudover er Henrik Goldschmidt også leder af ”The Middle East Peace Orchestra”, som han stiftede i 2004. Orkestret, der består af musikere fra forskellige verdensdele, kulturer og trosretninger, har givet koncerter mange steder på kloden.
I orkestergraven på Det kgl. Teater har Henrik spillet til tusindvis af opera- og balletforestillinger uden at kunne se, hvad der foregik på scenen – og uden at kunne se publikum!
I Koncerthuset sidder DR SymfoniOrkestret i en arena, med publikum siddende hele vejen rundt om orkestret. Disse to væsentlige forskelle i kontakten til publikum og roller som musiker, vil Henrik fortælle om samt give smagsprøver fra sit alsidige repertoire.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.