What
Where
When

Cæcilie Norby

Tickets for Cæcilie Norby, 2012, København K

Om Cæcilie Norbys seneste udgivelse lød det:

Med sit første studiealbum i 5 år markerer Cæcilie Norby med CD´en ”ARABESQUE” endnu et modigt træk i hendes nu 25 årige lange pladekarriere. Cæcilie Norby har efterhånden opbygget et imponerende
CV, og i en alder af 45 år er hun nu etableret på den internationale scene via koncerter og pladeudgivelser i det meste af Europa og Asien. Det nye album udkommer således på det største europæiske vokal-jazzpladeselskab, ACT Music, hvor Cæcilie er den første danske kunstner.
På albummet ”Arabesque” har Cæcilie bl.a. håndplukket klassiske temaer, der har været hendes allerførste musikalske inspiration helt tilbage i sin opvækst. Som datter af den kongelige operasanger Solveig Lumholt og komponist Erik Norby, er Cæcilie vokset op med arier, symfonier og lieder. Men den klassiske impressionistiske musik og ”cool” jazz har altid været hendes foretrukne genre.

Med udgangspunkt i RAVEL, SATIE, DEBUSSY og flere andre, har Cæcilie skrevet egne tekster og forført dem over i jazzens verden med en yderst stemningsfuld tone over hele albummet. Udover Cæcilies egne nyskrevne kompositioner og tekster, findes der lyriske numre af både den franske komponist Michel Legrand og Abbey Lincoln samt svenske Lars Danielsson.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.