What
Where
When

Cæcilie Norby

 
When
This event currently has no tickets for sale.
Price level
 

Cæcilie Norby

Om Cæcilie Norbys seneste udgivelse lød det:

Med sit første studiealbum i 5 år markerer Cæcilie Norby med CD´en ”ARABESQUE” endnu et modigt træk i hendes nu 25 årige lange pladekarriere. Cæcilie Norby har efterhånden opbygget et imponerende
CV, og i en alder af 45 år er hun nu etableret på den internationale scene via koncerter og pladeudgivelser i det meste af Europa og Asien. Det nye album udkommer således på det største europæiske vokal-jazzpladeselskab, ACT Music, hvor Cæcilie er den første danske kunstner.
På albummet ”Arabesque” har Cæcilie bl.a. håndplukket klassiske temaer, der har været hendes allerførste musikalske inspiration helt tilbage i sin opvækst. Som datter af den kongelige operasanger Solveig Lumholt og komponist Erik Norby, er Cæcilie vokset op med arier, symfonier og lieder. Men den klassiske impressionistiske musik og ”cool” jazz har altid været hendes foretrukne genre.

Med udgangspunkt i RAVEL, SATIE, DEBUSSY og flere andre, har Cæcilie skrevet egne tekster og forført dem over i jazzens verden med en yderst stemningsfuld tone over hele albummet. Udover Cæcilies egne nyskrevne kompositioner og tekster, findes der lyriske numre af både den franske komponist Michel Legrand og Abbey Lincoln samt svenske Lars Danielsson.

 
When
This event currently has no tickets for sale.
Price level
 

Events on focus

Flere datoer
Tivolis Koncertsal / København V
4. februar
Vega / København V
12. juni
Ådalen - Aarhus / Åbyhøj
Flere datoer
DR Koncerthuset / København S
3. november
Vega / København V
Flere datoer
Musikhuset Aarhus / Aarhus C