What
Where
When

BørneJazzFestival m. Rosa og Rødderne fra Rouladegade

Tickets for BørneJazzFestival m. Rosa og Rødderne fra Rouladegade, 2012, Aarhus C

Rosa og de andre rødder bager en kage - Thomas Sandberg

11:00 Åbning v. konferencer David Nejrup

11:15 Sandberg Explorer 2.0
"Kom og oplev hvordan 1 mand kan lave fantastisk musik med rigtige slagtøjsinstrumenter, krop og stemme samt ting og sager vi normalt ikke betragter som instrumenter. Og du bliver også inddraget som lydgiver!
Sandberg Explorer 2.0 er en fantasifuld rejse i musik og lyd. Thomas Sandberg indtager rummet, udforsker lydene og inddrager dem i sit musikalske univers. Der er, ifølge Thomas, musik i alt!
Og så er det hele krydret med bodypercussion, absurd musikalsk komik og kropslig performance vil også være en ingrediens. Gå ikke glip af denne koncert"

12.15 Rosa og Rødderne fra Rouladegade
Kom og vær med til at bage en kage med Rosa, når hun tager rødderne fra Rouladegade med og spiller kagekoncert med sangene fra det populære børne-TV program på DR: "Rosa og Rødderne fra Rouladegade. Med i Rosas band er bl.a. Sille og Palle der er kendt fra DJANZZ. De har skrevet musikken og spiller op til kagefesten. Smør danseskoene med flødeskum og gør dig klar til at synge, bage og tromme sammen med Rosa og Rødderne fra Rouladegade.

Rosa: Sang
Sille Grønberg: Guitar og kor
Palle Windfeldt: Guitar og kor
Laust: Bas og kor
Jens Daugaard: Trommer og kor

www.bornejazz.dk

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.