What
Where
When

BørneJazzFestival m. Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

Tickets for BørneJazzFestival m. Kaya Brüel og Ole Kibsgaard, 2012, København K

Kaya og Ole – Cirkus Panik forestilling - Thomas Sandberg Solo – cirkus workshop med dig og deltagende fra Vanløse Cirkusskole

10:00 Åbning v. konferencier FREDERIK
Frederik har optrådt over hele verden med sin fantastiske stemme og guitarspil. Han fortryller sit publikum hvad enten det er på et gadehjørne eller i X-Faktor, hvor han deltog i 2008. I dag skal han, på sin charmerende facon guide os gennem hele dagen.

10:15 Sandberg Explorer 2.0
Kom og oplev hvordan 1 mand kan lave fantastisk musik med rigtige slagtøjsinstrumenter, krop og stemme samt ting og sager vi normalt ikke betragter som instrumenter. Og du bliver også inddraget som lydgiver!
Sandberg Explorer 2.0 er en fantasifuld rejse i musik og lyd. Thomas Sandberg indtager rummet, udforsker lydene og inddrager dem i sit musikalske univers. Der er, ifølge Thomas, musik i alt!
Og så er det hele krydret med bodypercussion, absurd musikalsk komik og kropslig performance vil også være en ingrediens.

11:30 Børne Koncert med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard
Kaya og Ole spiller de største hits fra børne CD'erne "Jeg fandt en sang på vejen" og "Med Dannebrog på næsen".
Der skal hoppes med frøer, flyves med Rasmus over Rinkænes sogn, brøles af løven i Afrika og danses med pigen fuld af musik.
En festlig, forrygende, fornøjelig og helt fantastisk koncert for hele familien!

Kaya Brüel: Sang
Ole Kibsgaard: Guitar og sang

12:30 Cirkusworkshop v. Cirkus Panik
Unik workshop med artisterne fra Cirkus Panik. Lær at cykle på 1-hjulet cykel, kom i gang med at jonglere, mærk adrenalinen
i kroppen når du går på line og få nogle gode tips til at underholde vennerne.

13:00 Cirkusforestilling v. Cirkus Panik
Cirkus Panik er det lille familiecirkus med de store numre i. Det er alle de kendte numre fra det traditionelle cirkus, men alt sammen i børnehøjde og serveret med et fantastisk humør.
Forestillingen byder på; klovnerier, akrobatik, et-hjulede cykler, ild og dramatik keglebold og jonglering med sten, diablo ekvilibrisme, balanceshow, ild- og fakirkunst og tempofyldt 1-hjulet cykel opvisning. Og selvfølgelig bidrager publikum til en stor del af morskaben.
Er I blevet nysgerrige? - så kom med op på forreste række og mærk cirkus-suset.

www.bornejazz.dk

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.