What
Where
When

Bloc Party

Tickets for Bloc Party, 2012, København V

De engelske indie-rockere i Bloc Party er klar til at udgive deres længe ventede fjerde album med titlen Four til august

Tunge drenge i genren
Bandet udgav deres debutalbum i 2005 Silent Alarm som ganske fortjent blev kåret som årets album af det engelske musikmagasin NME, efterfulgt af albummet A Weekend In The City i 2007 hvor singlerne "The Prayer" og "Hunting For Witches" hittede stort.

I 2009 udkom deres tredje og seneste album Intimacy, der statuerede Bloc Party position som nogle af de tunge drenge i genren.

Bandet har holdt pause siden 2009, hvor de gav hele to koncerter på dansk jord, først for et udsolgt Store Vega og på Skive Festivalen begge med fem stjerner fra GAFFA.

Fantastisk liveband
Live er det et stærkt og energisk band, der udfolder sig på scenen anført af den karismatiske forsanger Kele Okereke, der er kendt for at synge med stor indlevelse og er blevet sammenlignet med sangere som Chris Martin og Robert Smith.

Bloc Party fester igennem med nerve og club-potentiale og en betagende intensitet med trommer, guitarer og bas, blæsende derudaf og efterlader publikum i ren eufori-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.