What
Where
When

BASS2012 Open Stage: Simon Woolf (UK) feat. Nikolaj Hess

Tickets for BASS2012 Open Stage: Simon Woolf (UK) feat. Nikolaj Hess, 2012, København K

I anledning af BASS2012 er den engelske bassist Simon Woolf vært for en åben scene. Her mødes verdens bedste kontrabassister til en aften, hvor alt kan ske. Selveste Nikolaj Hess sidder med ved klaveret.

Danmark er kendt for at have fostret store jazzbassister som bl.a. Niels-Henning Ørsted Pedersen. Fra 14-19. august vil København blive omdannet til et helt mekka for bassister fra hele verdenen, når bas-biennalen BASS2012 Copenhagen rammer byen. Biennalen har tidligere fundet sted i Berlin og Paris og repræsenterer et vigtigt kreativt mødested for bassister - men byder også på et væld af koncerter, der henvender sig til musik- og basentusiaster. I anledning af BASS2012 er den engelske bassist Simon Woolf vært for en åben scene i Jazzhouse.

 Simon Woolf vil medbringe numre af berømte bassister som Oscar Pettiford, Ron Carter, red Mitchell, Ben Tucker, Bob Haggart etc. Den alsidige danske pianist Nikolaj Hess sidder med ved klaveret.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.