What
Where
When

BASS2012 Open Stage: Robin Draganic (DE) feat. Nikolaj Hess

Tickets for BASS2012 Open Stage: Robin Draganic (DE) feat. Nikolaj Hess, 2012, København K

I anledning af BASS2012 er den i Berlin bosiddende bassist Robin Draganic vært for en åben scene. Her mødes verdens bedste kontrabassister til en aften, hvor alt kan ske. Selveste Nikolaj Hess sidder med ved klaveret.

Danmark er kendt for at have fostret store jazzbassister som bl.a. Niels-Henning Ørsted Pedersen. Fra 14-19. august vil København blive omdannet til et helt mekka for bassister fra hele verdenen, når bas-biennalen Bass2012 Copenhagen rammer byen. Biennalen har tidligere fundet sted i Berlin og Paris og repræsenterer et vigtigt kreativt mødested for bassister - men byder også på et væld af koncerter, der henvender sig til musik- og basentusiaster. I anledning af BASS2012 er den i Berlin bosiddende bassist Robin Draganic vært for en åben scene i Jazzhouse.

 Robin Draganic er født i Zagreb og opvoksen i Canada. Hans musikalske rejse er gået omkring Rusland og Kina, inden han landede i sin nuværende hjemby Berlin. Her er han ikke kun blevet et navn på grund af sit sublime basspil, men også på grund af sine fremragende evner som vært på efterhånden legendariske jazzjams. Først på Café Bebop i Kreuzberg og sidenhen på den meget anerkendte jazzklub B-Flat i Mitte. Draganic har spillet sammen med bl.a. Ken Vandermark, og denne aften får han følge af den alsidige danske pianist Nikolaj Hess.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.