What
Where
When

Anoushka Shankar

 
When
This event currently has no tickets for sale.
Price level
 

Anoushka Shankar

Sitar-stjerne i Koncerthuset

 

Sitar-fænomenet Anoushka Shankar er et af de helt store verdensmusiknavne i disse år. Hun har formået at tage den klassiske sitar-tradition i helt nye retninger uden at miste sine rødder i den traditionelle indiske musik.

 

På sit seneste album, ”Traveller” fra 2011, udforsker Shankar forskelle og ligheder mellem traditionel indisk musik og den spanske flamingo bl.a. i selskab med anerkendte indiske og spanske musikere som den indiske vokalist Shubna Mudgal og den spanske flaminco-guitarist Pepe Habichuela.

 

Live har Anoushka optrådt side om side med så forskellige kunstnere som Peter Gabriel, Herbie Hancock, Elton John, Madonna, Nina Simone, Sting og James Taylor, ligesom hun i 2008 turnerede med det legendariske, britiske rockband Jethro Tull.

Som datter af legenden Ravi Shankar har Anoushka altid haft noget at leve op til – og det må man sige hun har gjort. Som 16-årig albumdebuterede hun med den selvbetitlede ”Anoushka” (1998). Siden er fulgt yderligere fem studieplader foruden flere liveplader. Anoushka blev med albummet ”Live at Carnegie Hall” i 2003 den første kvinde og den yngste nominerede nogensinde til en grammy i kategorien ”World Music”.

 

Koncerten arrangeres i samarbejde med Copenhagen Jazz Festival

 
When
This event currently has no tickets for sale.
Price level
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.