What
Where
When

Andreas Bo - PLAGIAT

Tickets for Andreas Bo - PLAGIAT, 2012, København V

Manden med landets vildeste gummiansigt – Andreas Bo – er klar med sit første oneman-show PLAGIAT. Der er Danmarkspremiere d. 13. september på Bremen, hvorefter tager han landet rundt på en omfattende turné til 20 byer.

”Årets TV-Skuespiller” og ”Årets Komiker” anno 2011 tager i sit første one-man show alle sine yndlingsmasker på og lader samtidig sin egen falde i en ekvilibristisk tour de force af dansk humor gennem tiderne. Showet bliver en cocktail af nye og eksisterende parodier, det bedste fra Live fra Bremen og Indenrigs og en hel række nye figurer opfundet specielt til PLAGIAT.

Andreas Bo ser frem til at skulle hele kongeriget rundt med sit første show.

Andreas Bo har som ingen anden sat nye standarder for moderne humor, da han bragede igennem med Live fra Bremen. Forud for Live fra Bremen har han bl.a. været medstifter af The Loyal Shakespeare Company og har indenfor revyen været nomineret til ”Årets Dirch” flere gange.

Andreas Bo er svær at definere som komiker. Hans virkemidler og talent stikker i mange retninger. Derfor er det interessant, at han har fået den store offentlige opmærksomhed i rollen som alle mulige andre – et plagiat.

Fra d. 13. september står han på scenen, som den han er. -A-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.