What
Where
When

40 YEARS OF COCK SPARRER

Tickets for 40 YEARS OF COCK SPARRER, 2012, København S

COCK SPARRER fejrer jubilæum og spiller skandinavisk eksklusiv i Danmark til november. 40 år er der gået og arbejder-bandet sætter selvfølgelig billetter til salg 1. maj!

Da bandet gæstede Danmark sidst solgte de Lille VEGA ud på lidt over 1 uge og endte med at spille i et pakket Store VEGA. Dét show har bandet været så tilfredse med at de nu har besluttet at lade Danmark indgå i jeres jubilæums-planer som det eneste skandinaviske show i 2012.

COCK SPARRER blev dannet i 1972 i Londons East End arbejderkvarter og står i dag som måske det mest betydningsfulde punk rock band fra den originale æra – tilmed i stort set original line up.

Starten på COCK SPARRERs karriere involverede et møde med senere Sex Pistols manager Malcolm McLaren, der allerede dengang var kendt som en rigtig con-man, og et samarbejde kom dog heller aldrig op at stå. Bandets forklaring er, at McLaren nægtede at give en runde på pubben mens en anden version er, at bandet nægtede at lade sig klippe, hvilket McLaren insisterede på! Ikke desto mindre så signede COCK SPARRER med det anerkendte Decca Records label i 1977, og så var stilen lagt.

Til trods for at bandet aldrig for alvor har nydt kommerciel succes, så fremstår de som det mest indflydelsesrige street punk band i historien. En del af forklaringen kan hentes i at bandet alle dage har inkorporeret både pub rock, glam rock og beat musik i deres stil, og deres udtryk fremstår derfor ikke bare unikt, men måske også en kende mere tilgængeligt end andre punk-relaterede bands. Det er såre simpelt helt eminent sangskrivning.

COCK SPARRER markerer deres 40 års jubilæum verden over med særligt udvalgte shows resten af år 2012 – og den danske dato er søndag d. 25 november kl. 19:00.
-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.