ELVIS - Billetter

“THE WONDER OF YOU"

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Bestil billetter
EventByDato
In Concert - Live on Screen - The Wonder of YouHERNING
Jyske Bank Boxen
lø, 13-05-17
20:00
 
Billetter fra DKK 520,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Billetter til ELVIS, 2017 Herning
VERDENSPREMIERE DIREKTE FRA GRACELAND
ELVIS - IN CONCERT • LIVE ON-SCREEN

“THE WONDER OF YOU"
MED SYMFONIORKESTER LIVE PÅ SCENEN OG EN HELT SÆRLIG OPTRÆDEN AF PRISCILLA PRESLEY

2017 EUROPEAN ARENA TOUR
JYSKE BANK BOXEN, HERNING den 13. maj 2017

Elvis™ er den bedst sælgende soloartist i historien med et imponerende salg på over én milliard albums verden over og et bagkatalog på 31 film. Nu kan han opleves på en dansk scene i en live koncertoplevelse.

I maj 2017 – 50 år efter Elvis™ og Priscilla Presley blev gift – vil musikelskere få en chance, som mange er gået glip af – nemlig at opleve manden, som blev populærmusikkens fremtid, i en live koncertoplevelse med titlen The Wonder Of You. Publikum kommer til at opleve verdens mest genkendelige stemme akkompagneret af et komplet symfoniorkester live på scenen. Orkestret vil fremføre the King of Rock and Roll’s™ mest kendte “rockende” sange og hans fløjlsbløde hjerteskærende ballader – det hele sammen med en helt særlig personlig optræden af Priscilla Presley.*

Efter udgivelsen af albummet If I Can Dream (Sony Music Legacy Recordings) i 2015, som toppede hitlisterne og solgte over en million eksemplarer i Europa og en planlagt opfølger med titlen The Wonder of You: Elvis Presley with the Royal Philharmonic Orchestra, kommer her muligheden for en eksklusiv koncertoplevelse med Elvis Presley på det store lærred, akkompagneret af et komplet symfoniorkester som del af en tour til 10 byer i Europa i maj 2017. Disse europæiske datoer ligger lige i hælene på 6 store koncertopsætninger i Storbritannien i november 2016.

Den kritikerroste udgivelse If I Can Dream, består lige som efterfølgeren af arkivoptagelser med ”Kongens” stemme og nye orkester-arrangementer af nogle af hans største hits, samt masser af overraskelser inden for de genrer, som Elvis var eksponent for. Her er alt fra rock til gospel, country og ballader, der tilsammen skaber en helt overvældende og medrivende oplevelse.

If I Can Dream og The Wonder of You: Elvis Presley with the Royal Philharmonic Orchestra er begge produceret af Nick Patrick og Don Reedman med Priscilla Presley, Don Reedman og Elvis Presley Enterprises som executive producere.

Priscilla Presley, som selv vil være til stede på scenen til koncerterne, udtaler:
“Sikke en ære det er, at få lov til at producere og præsentere en live koncertoplevelse, som er en videreudvikling af, hvad der viste sig at blive et anerkendt og elsket album, akkompagneret af et højt estimeret symfoniorkester. ”

Priscilla Presley, som er skuespiller, producer, forfatter og iværksætter har medvirket til at gøre Graceland til en verdenskendt seværdighed og Elvis Presley Enterprises til en yderst succesfuld underholdnings-, licens- og handelsvirksomhed. Som skuespiller huskes Priscilla Presley specielt for sine roller i kult tv-serien ’Dallas’ og komedien ’Høj Pistolføring’.

Koncerterne vil være en musikalsk hyldest til legenden, hvis talent ikke står til diskussion og, som alle de mange år efter, fortsætter med at sætte verdensrekorder.

The Wonder of You, som livekoncert, er produceret af Elvis Presley Enterprises. Den europæiske koncert tour er produceret af GEA Live.

Det nye album The Wonder of You: Elvis Presley with the Royal Philharmonic Orchestra er sat til udgivelse den 21. oktober 2016 via Sony Music.

OBS! Praktisk information
Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter. Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267

Meet&Greet pakken: ( UDSOLGT)

Billet kategori A / Bedste pladser i denne kategori
Meet&Greet med Priscilla Presley
Officielt Program
Pris for denne pakke er 1470,- DK + gebyr