Dicte & The Diamonds KØBENHAVN S - Billetter

lø, 23-09-17, 21:00 DR Koncerthuset
DR Byen, Ørestads Boulevard 13, 2300 KØBENHAVN S

Mere information ...

Prisoversigt

Køb billetter nu!

Find bedste pladser

Du vælger prisen - vi vælger de bedste ledige pladser

Dicte & The Diamonds, DR Koncerthuset, 23-09-17
Close full screen view
KategoriBeskrivelsePris*Antal 
1 AStandard
DKK 210,00
  • Information om billettyper
  • * Pris er inkl. moms og billetgebyr men ekskl. gebyrer og levering.
  • Bemærk: Billetlugen A/S er ikke selv arrangør på den udbudte event. Eventen indgås af den enkelte arrangør, og det er derfor også den enkelte arrangør, der er ansvarlig for aftalens opfyldelse. Billetlugen A/S optræder alene som billetformidler for arrangørren, og sælger kun billetterne.
  • Arrangør: DR Koncerthuset, Emil Holms Kanal 20, 2300 København S
  • Leveringsmuligheder for event:

    Leveringsmuligheder: Hvis leveringsmuligheden ikke vises, tjek om den findes for dette arrangement

  • Print@Home - Print selv dine billetter
Velkommen til
DR Koncerthuset
pladsoversigt
 
 

Eventinfo

Med sangene og vokalen i centrum. Dictes seneste album ’Perfume’, det 8. album fra hendes side, udkom i 2016 - 5 år efter sidste soloudspil. Lyden er organisk, med både en storladen og melankolsk, retro-soulet klangbund og med vokalarrangementerne på bedste Beatles-stil, helt i centrum. Fra store støvede ballader til tæt swingende sexy rock.
Nu har Dicte samlet sit FEDE band, The Diamonds, og er klar til turne.

The DIAMONDS er:
Rune Kjeldsen, guitar, kor Anna Brøndsted, keys, kor Nicolai Munch-Hansen, bas Jesper Elnegaard, trommer

Albummet ’Perfume’ indeholder iørefaldende popmelodier, og den nærværende vokal og de personlige ind-til-benet tekster kredser om emnerne kærlighed/brud, børn/forældre og nærvær/afsavn. Albummet skriver sig ind i en art moderne pop-country tradition, hvor man gør en dyd ud af at lade banaliteterne stå frem.
To af sangene - ’All I Want Is You’ og ’Stronger’ blev afspillet flittigt på DRP4. Faktisk de mest afspillede titler i artistens karriere indtil videre.
Ligeledes blev Dicte inviteret i både Go’ morgen og Go’ aften Danmark med sangene! Om den første single ’All I Want Is You’, siger Dicte: ”Det har taget mig ca. 20 år at nå frem til, at sige tingene uden omsvøb - At sige 'All I Want Is You', som jeg gør på første single. Det har været et helt bevidst dogme for mig på denne plade, at turde sige og skrive tingene som de er”.
Live er Dicte & the Diamonds er ganske enkelt velspillet med masser af liv, nærvær og nerve!

Om Dicte:
Som en af Danmarks mest karismatiske sangerinder har Dicte gennem årtier formået at udfordre og forny sit kunstneriske udtryk. Hun er sangskriver og komponist til at væld af værker, der spænder over en bred vifte af genrer: Udover de musikalske solo-, duo- og bandprojekter, tæller cv’et også reklame- og filmmusik, titelmelodier til tv-serier og film- og teaterroller.

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

Som en af Danmarks mest karismatiske sangerinder har Dicte gennem årtier formået at udfordre og forny sit kunstneriske udtryk. Hun er sangskriver og komponist til at væld af værker, der spænder over en bred vifte af genrer: Udover de musikalske solo-, duo- og bandprojekter, tæller cv’et også reklame- og filmmusik, titelmelodier til tv-serier og fil...
Læs mere