DEN SORTE SKOLE - København V - Billetter

Den Sorte Skole Jazzhouse Takeover Der venter en overrumplende sonisk rejse, når duoen Den Sorte Skole overtager J...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Køb billetter

Eventet er desværre udsolgt. Tilmeld dig BilletTip her og få besked, hvis flere billetter kommer til salg.

EventByDato
Den Sorte SkoleKØBENHAVN K
JAZZHOUSE
fr, 13-10-17
21:00
 
Udsolgt
Info
Den Sorte SkoleKØBENHAVN K
JAZZHOUSE
lø, 14-10-17
21:00
 
Udsolgt
Info
1 - 2 af 2

Eventinfo

Den Sorte Skole Jazzhouse Takeover

Der venter en overrumplende sonisk rejse, når duoen Den Sorte Skole overtager Jazzhouse over to dage i oktober. Her vil de visionære, kritikerroste og globalt orienterede sampler-kunstnere holde hof til en eksklusiv weekend, hvor der dykkes dybt i alle hjørner af kataloget. Begge aftener vil byde på særlige musikalske gæster og DJs. At tilbringe en weekend på skolebænken er ikke kedeligt, når det er Den Sorte Skole, der byder indenfor. 13 og 14. oktober indtager den kritikerroste duo bestående af Martin Højland og Simon Dokkedal Jazzhouse til en særlig weekend, der går i dybden med duoen kalejdoskopiske sampler-univers, ligesom duoen nøje kuraterer begge aftener med særligt inviterede gæster og DJs. Bevæbnet med pladespiller og et vildtvoksende arkiv af obskure plader og field recordings fra hele verden har Den Sorte Skole siden starten i 2002 skabt et medrivende og hypnotisk udtryk, der udfordrer både geografiske og genremæssige grænser. Når man begiver sig på sonisk rejse med Den Sorte Skole, er det ikke usædvanligt at bevæge sig fra arabisk funk og haitianske voodoo-seancer til støvet amerikansk blues, frenetisk freejazz og asiatisk psych. Resultatet er på én gang anarkistisk, poetisk og dybt musikalsk. I 2015 udsendte Den Sorte Skole albummet ‘Indians & Cowboys’ - endnu en landvinding i deres eklektiske katalog, og et album, der forbandt de mange lydkilder i endnu mere komplekse og knejsende kompositioner end hidtil. Albummet blev da også rost både herhjemme og i udlandet og meget passende for Den Sorte Skoles globalt orienterede lyd modtog albummet i 2016 en DMA World som årets album.

Den Sorte Skole er en duo, der konstant har formået at hæve ambitionsniveauet og sætte nye standarder, og de stopper ikke med at udfordre sig selv. De seneste år har de formået at levere ekstatiske koncerter på store festivalscener herhjemme og i udlandet - og i år har de sat alle sejl til et brag af en koncert på Orange Scene med særlige gæster. Når Den Sorte Skole indtager Jazzhouse i oktober, bliver der dog mulighed for at opleve dem i et helt anderledes intimt set-up. Duoen har her fået mulighed for nøje at kuratere to aftener tilpasset Jazzhouse. Om deres Jazzhouse Takeover udtaler duoen:

»Jazzhouse er det fedeste spillested i København, med det skarpeste og mest interessante program, og vi har længe gerne ville sætte nogle særlige koncerter op lige præcis der. Til de to koncerter i efteråret graver vi dybt i kataloget og finder det virkeligt skæve og udfordrende frem.«

Som kendere vil vide udelukker det skæve og udfordrende dog på ingen måde festen, og der er i den grad lagt op til et globalt orienteret brag af en koncert skabt særligt til Jazzhouse.

Om denne kunstner

Kunstnerbiografi

Den Sorte Skole er navnet på et københavnsk DJ-kollektiv, der siden 2002 har huseret på diverse klubber og spillesteder. Skolens koncept er, ved hjælp af op til seks pladespillere og tre mixere, at skabe en lang sammenhængende lydkollage på baggrund af udvalgte lp'er, der genremæssigt strækker sig fra Neil Young til Malk de Koijn.Gruppen er i...
Læs mere