Hvad
Hvor
Hvornår

Forum Copenhagen

Tilføj Forum Copenhagen til dine favoritter og hold dig opdateret

Det sker...

Lør., 29. apr 17
Forum Copenhagen / Frederiksberg C
Den verdenskendte kick boksning event ”Glory” kommer igen til Forum, København. Efter en totalt udsolgt event i Amsterdam i april sidste år, er det nu atter København, som skal danne...
Søn., 21. maj 17
Forum Copenhagen / Frederiksberg C
18-ÅRIG POPSTJERNEKOMET GÆSTER FORUMDen kun 18-årige Shawn Mendes skød frem på popstjernehimlen med hitsinglen ”Stitches” for under to år siden. Den unge, canadiske sanger er en...
Man., 22. maj 17
Forum Copenhagen / Frederiksberg C
Hans Zimmer er pt Hollywoods mest efterspurgte og innovative filmkomponist og har vundet priser på stribe. Nu vender han tilbage til Europa i sommeren 2017 efter en succesfuld koncertturné i USA og...
Lør., 07. okt 17
Forum Copenhagen / Frederiksberg C
Sigur Rós annoncerer deres første Europa tour i et årti. De gæster København for første gang i 8 år. Endelig kan man opleve de tre islændinges storladne kompositioner i København, når de drømmende...

Forum Copenhagen

Forum Copenhagen er Københavns førende oplevelseshus og afholder alle typer af arrangementer fra koncerter og store firmafester til loppemarkeder, outlets og messer.

På grund af sin størrelse er Forum et oplagt valg til de større koncerter og arrangementer og kan huse op til 10.000 mennesker. Ligeledes har Forum en række faste arrangementer og messer som blandt andet Designer Forum, Art Copenhagen og  Gallery Int. Fashion Fair.

Forum er placeret på Frederiksberg og har egen metrostation samt gode parkeringsmuligheder. Derudover tilbyder vi flere publikumsservices såsom garderobe og hæveautomat ligesom at der selvfølgelig er handicapfaciliteter.

     

Forum Copenhagen
Julius Thomsens Plads 1
1925 Frederiksberg C
32472000
 • Garderobe

  På alle Forums messer, udstillinger og koncerter er der garderobeservice . Pris kr. 30,- pr. del. Pga. begrænset kapacitet, kan vi ikke garantere garderobeplads til alle vore gæster.

 • Bar/Restaurant

  Ja

  Se vores hjemmeside for showmenu

 • Transport/Parkering

  TRANSPORT BUSLINIER Linie 2A, 68 og 250S til Forum metro station (Linie 2A går hvert 4. - 5. minut fra Rådhuspladsen) Linie 3A og 80N til H.C. Ørsteds Vej Linie 66, 69 og natbus 92N til Åboulevarden Se mere på websiden: movia.dk METRO LIGE TIL DØREN Med kun 2 minutter til Nørreport og 12 minutter til Bella Center ligger Forum nu endnu mere "centralt" end nogensinde. Se mere på Metros website NÆRMESTE S-TOG Vesterport Station. Omstigning til Metro på Nørreport eller Flintholm. PARKERING Forum ligger i Frederiksberg Kommunes P-zone. Det betyder, at der er gratis parkering i 2 timer mandag-lørdag og gratis parkering søndag. Ved længerevarende parkering benyttes et parkeringskort, der gælder hele dagen. Kortet kan købes i garderoben til kr. 35,-. OBS - vær opmærksom på om du parkerer i København eller Frederiksbergs kommune, da kommunegrænsen løber ved Rosenørns Allé. Se kort over P-zonen og licenskøb her... Dagslicens: Du kan købe en dagslicens til parkering på Frederiksberg via Frederiksberg kommunes hjemmeside. Køb dagslicens. Frederiksberg har gratis parkering på hverdage efter kl. 20, lørdag efter kl. 15 og hele søndagen. P-billetter (1-dags licens) til parkering i Frederiksberg Kommune kan også købes i nogle kiosker på Frederiksberg og i Forums indgang under arrangementer. Kort over P-zonen og salgssteder til 1-dags p-licenser på Frederiksberg her. 2 min. gang fra Forum i Julius Thomsens Gade finder du 100 p-pladser til 9,- pr. time (drej til venstre lige efter koncertsalen).

 • Betalingsmuligheder på spillestedet

  De fleste korttyper i alle barer samt i garderoben på mindre arrangementer. Kun kontanter i garderoben på større arrangementer.

 • Åbningstider

  Se det enkelte arrangement

 • Praktisk information

  I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med showet. Overtrædelse kan medføre bortvisning. Det er IKKE muligt at komme udenfor og ryge, når du først er kommet ind i Forum.

 • Billetkontor/Dørsalg

  Ikke billetkontor, men Inden showstart er billetudbyderen til stede i forhallen.

 • Adgangsforhold for funktionsnedsatte gæster

  Ved indgangstrappen er der etableret en lift til kørestole. Handicaptoilet findes til venstre for indgangstrappen ved Port 2.. Til koncerter og shows skal du købe en speciel kørestolsplads. Der er et begrænset antal kørestolspladser i salg, via billetudbyderen. Vi kan ikke garantere, at du får adgang til salen i kørestol, såfremt du ikke har denne særlige kørestolsbillet. Denne beslutning bliver taget af sikkerhedsmæssige årsager med baggrund i en evt. evakueringssituation.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.