Julevarme i Ekkodalshusets Cafe Genlyd - Billetter

Billetter til Julevarme i Ekkodalshusets Cafe Genlyd, 2017 Aakirkeby For andet år i træk præsenterer Ekkodalshuset de to sangere Allan Mortensen og Lene Nørrelykke til årets jule-hygge-koncert,...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Bestil billetter
EventByDato
Julevarme i Ekkodalshusets Cafe GenlydAAKIRKEBY
Café Genlyd
fr, 15-12-17
18:00
 
Billetter fra DKK 415,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

Billetter til Julevarme i Ekkodalshusets Cafe Genlyd, 2017 Aakirkeby

For andet år i træk præsenterer Ekkodalshuset de to sangere Allan Mortensen og Lene Nørrelykke til årets jule-hygge-koncert,

Allan og Lene vil gennem nogle af deres yndlingsjulesange give et indblik i hvad julen betyder for dem. Repertoiret strækker sig fra sange som 'Oh holy night' og 'Glade Jul' til funky versioner af f.eks. ‘Rudolf med den røde tud’.

Allan Mortensen har været aktiv på den danske musik- og teaterscene i over 35 år. En af de markanteste danske stemmer indenfor R&B og populærmusik. Og med Lene Nørrelykke har Allan en af Danmarks største gospelpersonligheder ved sin side på en aften, hvor de sammen synger julevarmen i hjerterne på publikum.

OBS! Praktisk information
Ønsker man billet inkl. buffet og gerne vil sidde sammen med nogen, man kender under middagen, kan dette kun lade sig gøre hvis billetterne købes i ét og samme navn, da vores personale ikke kan vide hvem, der kender hinanden, når bordplanen laves.

Dørene åbnes kl. 17:00
Bespisning kl. 18:00
Koncertstart kl. 20:30

Ekkodalshuset.dk
Ekkodalshusets Facebookside