AARHUS DIGI:TAL 2017 - Billetter

this.festival by Filmby Aarhus i samarbejde med Visit Aarhus og Erhverv Aarhus afvikler den 15. September 2017 heldags-k...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Vælg dine billetter nu:

Bestil billetter
EventByDato
AARHUS DIGI:TAL 2017AARHUS C
Turbinehallen
fr, 15-09-17
09:00
 
Billetter fra DKK 1.270,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
1 - 1 af 1

Eventinfo

this.festival by Filmby Aarhus i samarbejde med Visit Aarhus og Erhverv Aarhus afvikler den 15. September 2017 heldags-konferencen “AARHUS DIGI:TAL 2017”. Her vil vi udfordre dig og din virksomheds måde at tænke kommunikation og interaktion på. Vi vil showcase de værktøjer, som du skal bruge for at nå dit mål. Du vil få et indblik i de bedste internationale og nationale cases, de mest effektive og nyskabende kampagner og strategier indenfor marketing og social media. Det hele under temaet DIGITAL OPLEVELSESØKONOMI med Keld Reinicke – en af landets stærkeste medierådgivere – som dagens vært.

Fortællinger bør være i centrum for alle, der vil være relevante for deres målgruppe – uanset om der er tale om marketing eller oplevelser. AARHUS DIGI:TAL 2017 er en unik mulighed for at blive opdateret på de nyeste trends og værkdøjer i den digitale transformation. For mere info tjek thisfestival.dk og køb din billet her – vel mødt!